Ingredienser
4 porsjoner
Til servering
En velsmakende og herlig kremet vegetarisk variant av den klassiske carbonaraen. Server med en enkel grønn salat.
1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Del soppen i fire eller i skiver. Plukk timianbladene fra kvistene.
2. Surr soppen i en stekepanne til væsken har fordampet. Ha deretter i en god kladd smør og fres videre i et par minutter til soppen begynner å få farge. Ha så i løk, hvitløk og timian (spar litt til pynt) og fres videre til løken er myk og har fått en fin farge. Rør inn tomatene og spinaten og stek alt i sammen i noen minutter.
3. Kok spaghettien i følge anvisningen på pakken.
4. Visp sammen egg, fløte og ost i en skål. Tilsett salt og pepper.
5. Når pastaen er ferdigvkokt, hell av vannet og rør inn den stekte soppen og eggeblandingen. Bland godt og smak til med salt og pepper.
6. Topp pastaen med ristede gresskarfrø og server med massevis av revet ost.