Lantmännen Cerealia

Lantmännen Cerealia – en ledende leverandør til norske bakerier og industrikunder. Vår målsetning er å være Norges ledende produsent av mel, melmikser og frokostprodukter. Vi har en innovativ kultur der vi løpende utfordrer hverandre og vår måte å arbeide på – til det beste for våre kunder!

Lantmännen Cerealia utvikler, tilvirker og markedsfører kornbaserte produkter som mel, pasta og müsli til kunder innen industri, bakeri, storhusholdning og grossist. Vi er markedsledende i Norden og vårt hjemmemarked er nord Europa. For oss er det viktig å ha kunden i fokus ved å tilby merverdier som høy produktkvalitet, god service samt innovative produkter. Vi er BRC-sertifisert og har høye krav til produksjonssikkerhet, arbeidsmiljø og holdbar utvikling.

Lantmännen Cerealia har som målsetning å ekspandere internasjonalt, i tillegg til å være Nordens ledende produsent og leverandør av mel, melmikser og frokostprodukter. I Norge foregår dette primært under varemerkene Regal og Axa. Våre produksjonsenheter er lokalisert i Oslo og Moss.

Om Lantmännen

Lantmännen er et landbrukskooperativ og Nord-Europas ledende innen landbruksmaskiner, maskiner, bioenergi og matvarer. Vi eies av 18 000 svenske bønder, og har 10 000 ansatte med virksomhet i over 20 land og en årlig omsetning på 60 milliarder svenske kroner. Med korn som kjernevirksomhet, forvalter vi ressursene våre i tråd med et bærekraftig landbruk.

Noen av våre mest kjente merkevarer er AXA, Bonjour, Regal, GoGreen, Sopps, FINN CRISP og Schulstad. Vår bedrift er basert på kunnskap og verdier som er oppnådd gjennom generasjoner. Gjennom forskning, utvikling og drift i hele verdikjeden, tar vi sammen ansvar fra jord til bord. Les gjerne mer på www.lantmannen.no.