Ingredienser
4 porsjoner
I stedet for en bechamelsaus brukes det her en raskere versjon med kremost og melk som gjør lasagnen fantastisk kremet. Prøv gjerne å erstatte spinaten med grønnkål eller savoykål - kjempegodt!
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Finhakk chili. Hakk soppen. Sil og skyll linsene.
3. Surr soppen i en god kladd smør eller olje i en kjele eller stor stekepanne til væsken har fordampet og soppen lett brunet. Ha i litt mer fett og stek løk, hvitløk og chili til løken er myk og gyllen. Rør inn spinaten, linsene, ferskosten og melken og la alt småkoke sammen til en kremet saus. Rør inn 3 dl av osten og smak til med salt og pepper.
4. Legg saus og lasagneplater lagvis i en ildfast form på ca 20 x 30 cm. Avslutt med saus og resten av den revne osten.
5. Stek lasagnen i midten av ovnen i ca 30 minutter, eller til den får en fin farge og pastaen er ferdig..