Ingredienser

4 porsjoner

  • 400 g Sopps Tagliatelle Fullkorn
  • 3–4 tomater
  • 2 dl lett crème fraiche
  • 1 ts dillfrø
  • 1 ts flytende honning
  • 1 boks (360 g) krepsehaler
  • 1 bunt dill
  • 1 moden avocado
  • 70–100 g ruccolasalat

 

Tagliatelle med ruccola og krepsehaler

Deilig pastarett med en mild og kremet saus.

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Kok pastaen etter oppskriften på pakken.

2. Forvell og skrell tomatene. Skjær de i biter.

3. Kok opp crème fraiche og dill frø, la det småkoke ca 5 minutter, rør av og til. Tilsett tomat biterer og kok opp. Tilsett honning, krepsehaler, kuttet dill, innmaten av avocadoen og eventuelt ruccola. La sausen varmes opp og bland den i den nykokte pastaen, og du har et fantastisk måltid.

4. Serveres på en seng av ruccola.