Ingredienser

4 porsjoner

  • 450 g Sopps Spaghettini
  • 500 g fersk chorizo
  • 400 g hakkede tomater
  • 2 dl rødvin
  • 200 g fetaost
  • 200 g oliven
  • rosmarin, til topping
  • Olivenolje til å steke i

 

Spaghettini med chorizo, tomater og fetaost

Med fersk chorizo, hakkede tomater og rødvin kan du lage en rask og smaksrik kjøttdeigsaus. Pølsen har alle krydder som trengs i retten, og fetaost gir smaken det lille ekstra.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Kok Spaghettien som anvist på pakken. Kutt chorizon til den er finhakket. Stek chorizo i litt olivenolje på middels varme til den har fått en fin farge. 

2. Hell over vinen og skru opp varmen, la det putre i noen minutter til chorizoen har kokt sammen. Tilsett de hakkede tomatene og la det koke ytterligere noen minutter.

3. Server pastaen med chorizosausen, topp med fetaost, oliven og rosmarin. Server gjerne med en grønn salat.