Ingredienser

4 porsjoner

  • 500 g Sopps Spaghetti Økologisk
  • 250 g ricotta ost
  • 150 g soltørkede tomater
  • 2 hvitløksfedd
  • 1/2–1 dl revet parmesanost
  • 50 g solsikkefrø
  • 2 ss balsamico
  • 1/2 dl olivenolje
  • Eventuelt litt fersk chili
  • Havsalt og svart pepper

 

Spaghetti med ricotta ost og soltørkede tomater

En hjemmelaget pesto på soltørkede tomater og solsikkefrø gir en herlig smak til denne pastaretten som toppes med ricottaost og ruccola

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Kok spaghettien som anvist på pakken. Brun solsikkefrøene i litt olivenolje.

2. Bland soltørkede tomater, hvitløk, parmesanost, solsikkefrø, balsamico, olivenolje, salt, pepper og eventuelt litt fersk chili til pestoen.

3. Server spaghetti med pesto, ricotta, ruccola, olivenolje og litt grovmalt svart pepper.