Ingredienser
2 voksne og 3 barn
Voksenvarianten:
En rask og velsmakende pølsegryte med bønner og cherrytomater, både for voksne og barn. Tillegg hvitløk og basilikum på slutten for å gi retten en voksen vri.
1.Barnevarianten: Skjær pølsene i skiver. Varm smør eller olje i en stekepanne på middels varme og stek pølsene på begge sider til de er gylne. Holdes varmt.
2. Kok makaroni, hell av vannet og ha i en klatt med smør. Server makaroni og pølser med bønner, cherrytomater og babyspinat.
3. Voksenvarianten: Legg vekk halvparten av de stekte pølsene i oppskriften og strimle de. Varm olivenolje i en stekepanne på middels varme og stek tomat, bønner, spinat og hvitløk. Tilsett pølsene, salt og pepper.
4. Ta halvparten av makaronien og hell på litt olivenolje og frisk basilikum i en bolle. Bland sammen pølsegryta med pasta, hell over litt olivenolje og ta noen runder med pepperkvernen.