Ingredienser

4 porsjoner

  • 450 g Sopps Makaroni Skruer
  • 1 krukke basilikum
  • 50 g pinjekjerner
  • 2 hvitløksfedd
  • ½ dl revet parmesanost
  • ½ dl olivenolje
  • Havsalt
  • 2 avokadoer
  • Bladpersille
  • Olivenolje, til å dryppe over

 

Skruer med pesto, avokado og persille

Å lage din egen hjemmelagde pesto er raskt og enkelt, og setter smak på makaroniskruene. Server sammen med avokado og pinjekjerner.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Kok pastaskruene som anvist på pakken. Pinjekjernene tørr-ristes i stekepanne. 
Spar noen kjerner til dekorasjon.

2. Bland basilikum, olivenolje, det meste av pinjekjernene, parmesan, hvitløk og havsalt til en pesto. Skjær avokado i skiver og hakk persillen.

3. Server pastaskruene med pesto og avokado. Strø over persille, ristede pinjekjerner, toppes med olivenolje.