Ingredienser
4 porsjoner
En vårlig pasta med grønne lekkerbisker som asparges, grønnkål og avocado.
1. Skjær bort den innerste stilken til grønnkålen og skjær resten i mindre biter. Skjær aspargesen i 2-3 cm store biter
2. Stek aspargesbitene i smør i ca 5 minutter. Legg grønnkålen i pannen og stek i ytterligere 5 minutter.
3. Kok pastaen i følge anvisningen på pakken.
4. Press hvitløksfeddene og mos dem sammen med avokadoene og ½-1 ts salt, i en mørtel. Finhakk urtene og rør dem og ricottan inn i den mosede avokadoblandingen. Smak til med salt og pepper. Har du ikke en mørtel kan du fint bruke en stavmikser til å blande alle ingrediensene.
5. Bland avokadokremen med den nykokte pastaen og topp med den smørstekte aspargesen og grønnkålen. Strø over grovhakkede valnøtter og server gjerne med et godt brød.
God appetitt!