Ingredienser
4 porsjoner
Maispesto
Søt og kremet maispesto i kombinasjon med frisk koriander og varmen av chili - denne pastasalaten er himmelsk god! Ønsker du en vegetarisk pastasalat, erstatt kyllingen med kikerter! Lett som en plett.
1. Kok pasta som anvist på forpakningen. Skyll i kaldt vann.
2. Ha salt og pepper på kyllingfileten. Stek den på begge sider i smør eller olje i en stekepanne på middels varme. Kyllingen er klar når den har en indre temperatur på 70 grader.
3. Maispesto: knus eller blande maisen med solsikkekjernene sammen med olivenolje. Rør inn parmesan smak til med salt og sort pepper. Bland pastaen med pestoen, spar gjerne litt til å ha ved siden av.
4. Vask spinaten og hakk korianderen. Del chilien på langs og fjern frøene og finhakk den.
5. Bland grønnsakene med pastaen. Skjær kyllingen i centimeter tykke skiver og fordel over salaten. Hell over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.