Ingredienser
4 porsjoner
Til servering:
En vegetarisk og vårlig spaghettirett som er egnet som luksuriøs hverdagsrett eller for å imponere gjester.
1. Start med å steke pinjekjerner i smør i en varm stekepanne. De bør ha en gylden brun farge, men absolutt ikke bli brent. Sørg for å røre rundt i pannen ofte.
2. Skyll asparges og skjær bort et stykke av den harde enden. Skjær aspargesen i 2-3 biter og stek i smør til den mykner litt. Salt etter smak.
3. Kok spaghetti i henhold til anvisning på pakken.
4. Mens spagettien koker, riv sitronskallet og bland det med olivenolje. Skyll mâchesalaten.
5. Bland olivenolje og citronzest godt med den nykokte spaghettien. Vend også i smørstekt asparges og mâchesalat. Strø over med pinjekjerner.
6. Server med revet parmesan, svart pepper og salt. Hell gjerne litt mer god olivenolje over.