Ingredienser

4 posjoner

  • 340 g Sopps Fullkorn Spaghetti 
  • 1 aubergine
  • 1 rødløk
  • 1 gul løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 boks hakkede tomater
  • ½ dl olivenolje
  • Salt, pepper
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ss sukker
  • 3 ss kapers
  • 1 dl svarte oliven
  • 100 g fetaost
  • Valgfrie ferske urter

 

Pasta med tomat og auberginesaus

En rett med herlige smaker fra Middelhavet

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Skjær aubergin i terninger og hakk løk og hvitløk.

3. Varm oljen og stek aubergin på middels varme i noen minutter. Ha i salt. legg i løken og stek til den er myk. telsett de hakkede tomatene, tomatpuré kokosnøttmelk og sukker. La alt småkoke i 10 minutter.

4. Tilsett kapers og oliven, og eventuelt et par spiseskjeer vann. La det småkoke i noen minutter.

5. Bland pastaen med halvparten av sausen, grønne urter, kokosnøttmelk, fetaost. Server med resten av sausen og fetaost.