Ingredienser

4 posjoner

  • 340 g (7 dl) Sopps makaroni fullkorn
  • 4-6 st chorizo, kommer an på størrelsen
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 dl oliven, svarte eller grønne, eller bruk begge deler.
  • 1 bit pecorinoost
  • litt fersk oregano eller persille
  • salt, pepper

 

Pasta med chorizo og oliven

En pastarett med velsmakende chorizo og pecorino ost, med friske urter og oliven. Fantastisk deilig!

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Kok makaronien i henhold til instruksjonene på pakken.

2. Stek chorizoen på middels varme. Skjær opp hvitløksfedd. Når pølsene har en fin jevn farge, legg dem på et skjærebrett og del de på langs.

3. Legg tilbake pølsene i pannen sammen med hvitløken og stek de ferdig.

4. Riv pecorinoosten. Bland pasta med chorizo, oliven og en del av osten.

5. Ha i salt og pepper. Tilsett urter og retten serveres med resten av osten.