Ingredienser
4 porsjoner
Til servering
En frisk og sterk pasta med tomatsaus som kan gjøres enda fyldigere ved å blande inn en pakke med kokte linser mot slutten.
1. Skrell og finhakk hvitløken. Finhakk chili.
2. Varm opp godt med olivenolje i en kjele. Stek hvitløk og chili på en ganske lav temperatur under omrøring, uten å ta fargen. Ha deretter i tomatpureen og la det surre videre et par minutter til pureen er stekt og har fått mer smak. Tilsett deretter tomater og kraft/buljong. Krydre med salt og pepper og la det koke i ca 30-45 minutter, gjerne lenger. Juster smaken med sukker.
3. Kok fusillien i følge anvisningen på pakken.
4. Finhakk persillen.
5. Når pastaen koker, bland sammen med arrabiatasausen, persille og spinat eller salat. Fordel i dype skåler eller på tallerkener. Topp med masse revet parmesanost og server!