Ingredienser

4 porsjoner

 

One pot med chorizo, stekt paprika og kikerter

En hurtiglaget og sterk pølsegryte med nydelig smak av chorizo. For en vegetarrett kan pølsen byttes med en vegetarisk variant.

Hvordan forberede oppskriften (30 minutter):

1. Skjær pølsen i skrå stykker. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Strimle paprikaen. Riv oreganobladene fra kvistene.

2.Varm opp litt olje i en stor kjele. Surr pølse, løk, hvitløk, pepper og oregano (spar litt til pynt) til løken har myknet og det hele har fått litt farge. Tilsett tomater, kraft eller buljong og vann og la alt koke. Ha i pastaen og kok til den er myk, ca 6 min. Spe eventuelt på med mer vann til ønsket konsistens. Krydre med salt og pepper.

3. Fordel one poten i dype tallerkner. Topp med fetaost og pynt med oregano. Server!