Ingredienser
4 porsjoner
Til servering
En varm og fargerik suppe der den sterke chilipastaen og syrlige limen bryter fint med sødmen fra gulrøttene.
1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Finhakk chilien. Skrell og finhakk ingefær. Skrell og riv gulrøttene grovt.
2. Varm oljen i en stekepanne . Stek løk, hvitløk, chili og ingefær i noen minutter til alt begynner å få litt farge. Tilsett gulrøtter og karripasta og stek videre til gulrøttene er myknet litt.
3. Tilsett tomater, kokosmelk og ca 5 kopper vann. La det hele koke, legg deretter i fusillipastaen. La småkoke til pastaen er myk, ca 9 minutter. Spe eventuelt på med mer vann til ønsket konsistens. Smak til med soyasaus, limesaft og sukker.
4. Server i dype tallerkner sammen med fersk koriander og ristede gresskarfrø og kokoschips.