Ingredienser
4 porsjoner
Rødkålsalat
Vinaigrett
Makaroni i porsjonsformer med en krydret chorizo akkompagnert av en fargesterk rødkålsalat.
1. Kok makaronien etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og fordel makaronien i smurte, små ildfaste porsjonsformer sammen med den revne osten.
2. Visp sammen egg og melk, og krydre blandingen med salt, pepper og muskat.
3. Hell eggeblandingen over makaronien i formene og ha litt revet ost på toppen.
4. Bakes i ovnen på 200 ˚C i ca. 20 min eller til eggestanden har stivnet og makaronien har fått en gyllen farge.
5. Bland alt til vinaigretten. Strimle rødkålen tynt og bland med vinaigretten. La stå og trekke. Bland i persille før servering og dryss smuldret fetaost over.
6. Stek chorizopølsene. Server med makaroniformene, salat og en god sennep.