Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (7 dl) Sopps hvite fiber makarioni
  • 1 pkt Kidneybønner
  • 100 g blandet salat
  • 3-4 vårløk
  • 1 gul paprika
  • 400 - 500 g fersk eller frossen laks
  • 1 dl skrelte sesamfrø, salt, pepper

Saus:

  • ½ - 1 dl søt chilisaus
  • Saften fra 1 lime
  • Salt, pepper

 

Makaroni med sesamlaks

En rask og velsmakende pastarett med stekt laks rullet i sesamfrø, bønner og en saus med en frisk asiatisk touch.

Hvordan forberede oppskriften (20 min):

1.Kok pasta som anvist på forpakningen. Skyll den raskt og la det renne av.

2. Hell laken av bønnene og skyll de grundig. Vask og del grønnsakene i små biter.

3. La frossen laks tine delvis. Skjær laksen i terninger og rull bitene i sesamfrø. Stek dem forsiktig  i smør eller olje. Tilsett krydder.

4. Bland den lunkne pastaen med bønner, grønnsaker og laks. Rør sammen sausen og hell den forsiktig over salaten og server den som et friskt tilbehør.