Ingredienser

4 porsjoner

  • 650 g Sopps Makaroni Snarkokt
  • 500 g pølse, eks. salsiccia eller chorizo
  • 250 g cherrytomater
  • 1/2 krukke timian
  • Smør til steking
  • Olivenolje, til å dryppe over
  • Havsalt og svart pepper

 

Makaroni med salsiccia, cherrytomater og timian

En smaksrik pølse og snarkokt makaroni blir enkel og god hverdagsmiddag, ferdig på et kvarter. Server med cherrytomater og fersk timian.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Kok makaronien som anvist på pakken. Skjær pølsen i 1-2 cm tykke biter. Stek pølsebitene i litt smør til de er gjennomstekte.

2. Del cherrytomatene i to og hakk timian. Bland makaronien med pølsebitene.

3. Server med tomater, timian, olivenolje, havsalt og grovmalt svart pepper.