Ingredienser
4 porsjoner
Makaroni cheese:
Nachoskylling – drumsticks nachostyle:
Pico de gallo:
Makaroni chees, her servert med durumsticks nachostyle og den lekre tomatsausen Pico de Gallo. Faller i smak hos både voksne og barn.
Makaroni cheese:
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Kok pasta som anvist på forpakningen, i en stor kasserolle med salt i vannet. Skyll makaronien i kaldt vann når den er ferdigkokt.
3. Smelt smøret i en kasserolle på svak varme og la det frese i noen minutter. Visp i mel og krydder og la det frese under konstant omrøring i noen minutter. Visp i melken. La melken koke opp og skru ned varmen. La det putre i cirka 10 minutter til det tykner. Rør i to tredjedeler av den revne cheddarosten, rør om til den har smeltet helt. Rør pastaen i sausen.
4. Fyll små smurte porsjonsformer med halvparten av pastaen. Legg noen spinatblad og litt revet cheddar i hver form, men spar et mar matskjeer med ost. Bland resten av cheddarosten med parmesan og revet brød. Strø dette over dine pastagratenger og toppes med en skive tomat. Sett i ovnen i 15 - 20 minutter.
Nachoskylling – drumsticks nachostyle:
5. Sett ovnen på på 225°.
6. Bland olivenolje, salt, pepper og paprikapulver i en dyp skål. Tilsett revne hvitløksbåter og sitronsaft. Ha i kyllinglåreneog bland de godt. La gjerne kyllinglårene marinere en time eller to.
7. Knus nachos i en dyp tallerken. Vend kyllinglårene i nachosmulene og legg dem i en ildfast form.
8. Sett i ovnen i cirka 35 minutter. Se på de innimellom og vend de med en stekepinsett.
Pico de gallo:
9. Bland de finhakkede tomatene, løken, koriander og agurk i en skål. Tilsett sitronsaft, olje, hvitløk, salt og chili og bland godt. Server gjerne med litt crème fraicheog noen nachoschips!