Ingredienser
4 porsjoner
En hurtiglagd og sunn salat med nydelige middelhavssmaker. Det er både godt og enkelt å variere salaten ved å erstatte fetaosten med geitost eller halloumi, som fint kan stekes i ovnen. Vil du ha det litt ekstra salt kan du fint toppe retten med steinfrie oliven.
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Skrell rødløk og hvitløk. Skjær løken i båter og knus hvitløken med bredsiden av kniven. Finhakk chili.
3. Skjær squash, aubergine og paprika i grove biter.
4. Ha løk, chili og grønnsaker i en ildfast form. Ta blader av oreganoen og dryss over (spar litt til pynt). Ha i salt og pepper, og ha over rikelig med olivenolje.
5. Stek i midten av ovnen i ca 30 minutter eller til grønnsakene er gylne.
6. I mellomtiden, kok makaronien i følge instruksjonene på pakken.
7. Når grønnsakene er ferdige blandes makaronien og salaten direkte i den ildfaste formen. Smuldre over med fetaost, dryss med oregano og server!