Ingredienser
4 porsjoner
Vend pastaen i en herlig hjemmelagd pesto av rød paprika, mandler og persille. Topp med halloumi for å få den perfekt saltet. God appetitt!
1. Sett ovnen på 225°. Del paprikaene på midten, ta bort kjernen og legg dem med skallet vendt opp på en ovnsplate med bakepapir. Rist i ovnen i ca 20 minutter til skallet mørkner. Ta ut platen og avkjøl.
2. Fjern skallet på paprikaene når de har kjølnet. Bruk en kjøkkenmaskin og bland paprikaene jevnt med mandlene og olivenoljen. Finhakk og tilsett persillen. Ha i salt og pepper.
3. Kok pastaen som anvist på forpakningen.
4. Skjær halloumisalaten i mindre terninger og stek i smør til den er gylden.
5. Bland den nykokte pastaen med paprikapestoen og topp med de stekte halloumiterningene. Pynt gjerne med litt hakket persille og server med et godt brød.
God appetitt!