Ingredienser
4 porsjoner
En nydelig havrepasta der smaken av chorizo, manchegoost og friske urter er midtpunktet.
1. Kok pastaen i følge anvisningen på pakken.
2. Skyll og del soppen og tomatene, skjær chorizoen i skiver.
3. Stek soppen på middels varme til all væske er fordampet og pannen er tørr. Ha i 1 ss olivenolje, legg i chorizoskivene og stek alt sammen i 5 minutter til. Ha til slutt i tomatene og la alt steke i ytterligere 1 minutt, til tomatene har fått litt farge.
4. Bruk en kjøkkenmaskin eller stavmikser til å lage urteoljen; bland sammen urtene, hvitløksbåtene og 0,75 dl olivenolje. Ha i salt og pepper.
5. Bland den nykokte pastaen med urteoljen, legg på chorizo-, sopp- og tomatsausen og dryss over manchegoosten. Pynt gjerne med friske basilikumblader og server med en grønn salat.
God appetitt!