Ingredienser
4 porsjoner
Parmesansticks
En deilig suppe med en smak av våren grønnsaker med velsmakende parmesansticks
1. Sett ovnen på 220°C. Kjevle butterdeigen og pensle med vispet egg og strø over revet parmesanost. Skjær deigen i 2 cm brede staverog snurr dem. Strø sesamfrø overog stek i ovnen i ca 15 min.
2. Kok makaronien som anvist på forpakningen.
3. Skjær av aspargesknoppene og kok dem i ca 1–2 minutter i saltet vann. Kjøl dem ned i iskaldt vann.
4. Skjær bort ca 4–5 cm av bunnen på aspargesstilken og skjær det som er igjen i mindre biter. Skrell og riv løk og fres den med aspargesen i smør i en kasserolle. Ha i vin og la det koke inn. Ha i buljong og la det koke ica 10 min. Hell i fløten og gjør et oppkok.
5. Miks suppen jevn med en stavmikser og spe eventuelt i mer buljong om den er for tykk. Smak til med salt og pepper. Tilsett de nykokte makaroniene og aspargesknoppene.
Server med parmesansticks.