Ingredienser
4 porsjoner
Hvitløks- og chilivinaigrette
En frisk og mettende pastasalat med reker, sprø sukkererter og avokado som blandes med fusilli og en duftende sesamfrøvinaigrette. Retten kan enkelt gjøres vegetarisk eller vegansk ved å utelate fiskesausen og erstatte rekene med stekt halloumi eller tofu.
1. Skrell og finhakk hvitløksfeddet. Finhakk chilien. Bland alle ingrediensene i vinaigretten. Smak til med salt og pepper.
2. Kok pasta som anvist på forpakningen. Hell av vannet, tilsett dressingen og la det avkjøles.
3. Rist sesamfrøene gylne i en tørr panne. Legg dem over på en tallerken.
4. Strimle sukkerertene og salatløken. Skrap ut avokadoen og skjær i grove biter.
5. Bland pastaen med de øvrige ingrediensene. Skrap bladene av korianderen, dryss den over salaten og server.
God appetitt!