Alle tips og triks

Finn gullbilletten og vinn gavekort på 10 000,-

Vi har gjemt en vinnerbillett i fem utvalgte pakninger med Sopps Fullkorn Fusilli og i Sopps snarkokt makaroni

pakninger med gullbilletten

Billettene ligger gjemt i pakningene som er merket med emblemet «Vinn drømmehelg for familien». Vinnerbilletten gir deg ett gavekort på hele 10 000,-!

Dersom du er en av de heldige som finner en gullbillett i din pakning:
Send inn din unike kode som står på vinnerbilletten, samt kontaktinformasjonen din til forbruker.sopps@lantmannen.com.

Lykke til i jakten på en gullbillett!


Personopplysninger 
Vi som er ansvarlige for konkurransen heter Lantmännen Cerealia AB. Vi er registrert i Sverige på Box 30192, 104 25 Stockholm. Vårt organisasjonsnummer er 556017-2222.

Du er velkommen til å kontakte oss om du har spørsmål eller synspunkter på behandlingen av dine personopplysninger i denne konkurransen. Du kan enten sende oss et brev til adressen over, eller en e-post på dataskyddsombud@lantmannen.com. Merk brevet/e-posten med ”Personopplysninger”.

For å kunne registrere deg som vinner må du legge igjen navn og kontaktinformasjon til oss. Disse personopplysningene trenger vi for å kunne kontakte deg som vinner. Det er selvfølgelig helt frivillig å delta i konkurransen og så å legge igjen dine personopplysninger. Les mer om vår personvernpolicy og informasjon om informasjonskapsler (cookies) her.

Finn Gullbilletten

Finn Gullbilletten

Vi har gjemt en vinnerbillett i fem utvalgte pakninger med Sopps Fullkorn Fusilli og i Sopps snarkokt makaroni. Billettene ligger gjemt i pakningene som er merket med emblemet «Vinn drømmehelg for familien»