Spaghetti med kjøttboller og tomatsaus

Ingredienser

4 porsjoner

  • 500 g Sopps Spaghetti
  • 500 g kjøttboller
  • 400 g hakkede tomater med hvitløk
  • Fersk basilikum
  • Olivenolje til å drysse over
  • Havsalt og pepper.
  • Smør til steking

Spaghetti med kjøttboller og tomatsaus

Så enkelt og så godt – spaghetti med kjøttboller sammen med hjemmelaget tomatsaus og basilikum, Klar på 15 minutter.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Kok spaghettien som anvist på pakken. Stek kjøttbollene i litt smør.

2. Lag en tomatsaus av hakkede tomater, salt og pepper. Kok opp alle ingrediensene til sausen og la den koke på middels varme i ca 5-6 minutter.

3. Server pastaen med kjøttboller og tomatsaus. Topp med basilikum, olivenolje og pepper.