Bucatini

En tykkere variant av spaghetti med hull i midten, som passer godt til de fleste anledninger og mange ulike sauser.

TILBEREDNING

1. Beregn ca. 85 g pasta per porsjon.
2. Bruk mye vann, helst 1 liter per porsjon. Tilsett 0,5 ts salt per liter vann.
3. Koketiden er 7-9 minutter. Rør om av og til. For mer tyggemotstand (al dente), velg den kortere koketiden. Smak deg frem.
4. Hell pastaen over i et dørslag og la vannet renne av.
5. Server pastaen nykokt!

Ingredienser

Mel av durumhvete.

Vekt

500 g

Næringsinnhold (per 100 g)

Energi kJ1502
Energi kcal354
Fett g1,7
- hvorav mettet fett g0,3
Karbohydrat g70
- hvorav sukkerarterg2,8
Fiber g3,5
Protein g13
Salt g<0,01