En tykkere variant av spaghetti med hull i midten, som passer godt til de fleste anledninger og mange ulike sauser.
TILBEREDNING
1. Beregn ca. 85 g pasta per porsjon.
2. Bruk mye vann, helst 1 liter per porsjon. Tilsett 0,5 ts salt per liter vann.
3. Koketiden er 7-9 minutter. Rør om av og til. For mer tyggemotstand (al dente), velg den kortere koketiden. Smak deg frem.
4. Hell pastaen over i et dørslag og la vannet renne av.
5. Server pastaen nykokt!
Mel av durumhvete.
Energi | kJ | 1502 |
Energi | kcal | 354 |
Fett | g | 1,7 |
- hvorav mettet fett | g | 0,3 |
Karbohydrat | g | 70 |
- hvorav sukkerarter | g | 2,8 |
Fiber | g | 3,5 |
Protein | g | 13 |
Salt | g | <0,01 |