Denne bønnepasta er en pasta der vi har byttet ut 20% av durumhveten med hvide bønner, noe som gir pastaen det der lille ekstra. Dessuten er pastaen en kilde til protein og inneholder tre ganger så mye fiber som vanlig pasta, takket være fullkorn og bønner. Så nå kan hele familien nyte sin elskede pasta og samtidig spise litt grønnere!
Fullkornmel av durumhvete (50%), mel av durumhvete (30%) og mel av hvite bønner (20%). Opprinnelsen råvarer: EU.
Energi | kJ | 1450 |
Energi | kcal | 350 |
Fett | g | 2,8 |
- hvorav mettet fett | g | 0,6 |
Karbohydrat | g | 59 |
- hvorav sukkerarter | g | 3,8 |
Fiber | g | 9 |
Protein | g | 16 |
Salt | g | 0,01 |
Fosfor | mg | 250 |
Magnesium | mg | 85 |
Jern | mg | 2,9 |