Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (ca. 9 dl) Sopps Fusilli Fullkorn
  • 250 g røkelaks
  • 1 rød paprika
  • 1 pakke GoGreen kikerter
  • 100 g frisk spinat
  • 1 dl valnøtter

 

Marinade

  • ½ dl rapsolje
  • Presset saft fra 1 lime
  • ½ dl klippet dill
  • eventuelt salt og pepper 

 

Saus

  • 1–2 dl rømme
  • ½ ts estragon
  • 1 ts farin
  • salt, pepper

 

Pastasalat med laks og limemarinade

Deilig røkelaks møter en frisk og frodig pastasalat

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

2. Visp sammen marinaden og bland den i varm pasta. Lag sausen og sett den kaldt. Skjær laks og paprika i strimler. Bland kald pasta med laks, paprika, avrente kikerter og spinat.

3. Hakk valnøttene grovt og strø dem over salaten. Server med sausen.