Ingredienser

4 porsjoner

  • 500 g Sopps Tagliatelle Fullkorn
  • 120 g fersk babyspinat
  • 50 g pinjekjerner
  • 2 hvitløksfedd
  • 1/2 dl revet parmesanost
  • 1/2 dl olivenolje
  • Havsalt
  • 20 soltørkede tomater
  • Revet parmesan til å toppe med

 

Tagliatelle med spinatpesto og soltørkede tomater

Server din tagliatelle med herlige røde og grønne farger. En pesto med fersk babyspinat og pinjekjerner passer perfekt til soltørkede tomater for en rask og god middag.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Kok tagliatellen som anvist på pakken. Pinjekjernene tørr-ristes i stekepanne.

2. Bland 2/3-deler av spinaten, olivenolje, pinjekjernene, parmesan, hvitløk og havsalt til en pesto.

3. Server tagliatelle med pesto, soltørkede tomater, resten av spinaten og revet parmesan.