Spaghettini med bacon og sjampinjong – toppet med timian

Ingredienser

4 porsjoner

  • 500 g Sopps Spaghettini Fullkorn
  • 250 g sjampinjonger
  • 400 g bacon
  • Parmesan, etter smak
  • 4 eggeplommer
  • Fersk timian til å toppe med
  • Svart pepper
  • Smør til steking

Spaghettini med bacon og sjampinjong – toppet med timian

Verdens enkleste pasta får du av å steke opp bacon og sjampinjonger, bland med pasta og eggeplomme. Ferdig på bare 15 minutter!

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Kok spaghettini som anvist på pakken. Hakk sjampinjongene. Begynn med å tørrsteke de. Tilsett en klump smør når vannet fra soppen har sluppet. Stek så på høy varme til de har fått en fin farge.  

2. Hakk og stek bacon til det er sprøtt og har en fin farge.

3. Server pastaen med sprøstekt bacon, sjampinjonger, eggeplomme og revet parmesan, samt nymalt pepper og timian.