Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (ca 9 dl) Sopps Bønnepaste Fusilli
  • 100 g brokkoli
  • 100 g grønn asparges 
  • 1–2 dl revet parmesanost
  • 20 g ruccolasalat
  • 1 liten papaya

Dressing

  • 50 g ruccolasalat
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 hvitløksfedd
  • 1½ ts flytende honning
  • 2 klype estragon, tørket
  • Salt, svartpepper

 

Ruccolapasta med parmesanost

En saftig pastasalat med gode urter.

Hvordan forberede oppskriften (15):

1. Kok pastaen i ca 4 minutter. Tilsett brokkoli buntene og kok det i  ytterligere 5 minutter.
2. Hell av vannet og avkjøl pastaen og grønnsakene raskt i kaldt vann. Bland alle ingrediensene til salaten i en stor bolle.
3. Bland ingrediensene til dressingen og hell over salaten. Bland forsiktig. Pynt med papaya biter og server med godt brød.