Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (ca 9 dl) Sopps Fusilli fullkorn
  • 300 g pølse
  • 1 rødløk
  • Ca 100 g ferske sjampinjonger
  • 2 små paprika (gul og rød)
  • 1 tsk rapsolje
  • 1–2 msk balsamicoeddik
  • Salt, peppar
  • 20 st svarte oliven

Kald saus

  • 2 dl lett crème fraiche
  • 1–2 msk sterk, søt sennep
  • Salt, pepper

 

Pasta med pølse, olivenwok og kald sennepsaus

Herlige smaker, raskt å lage, alt i samme panne! Her bruker vi pasta med pølse, rødløk, sjampinjonger og paprika. Du velger etter eget ønske og smak!

 

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Bland ingrediensene til sausen og sett den kaldt. 
2. Skjær pølsen i biter. Del løk og sopp i båter og skjær paprikaen i biter. Stek pølsen i olje i en varm panne i noen minutter. Ha i løk, sjampinjonger og paprika og stek ytterligere i noen minutter. 
3. Kok pasta som anvist på forpakningen. 
4. Tilsett den nykokte pastaen, balsamicoeddik og oliven. Smak til med salt og pepper. Server med sennepsausen.