Ingredienser

4 posjoner

  • 200 g Sopps makaroni fullkorn
  • 1 tomatpurre
  • 5 dl vann
  • 2 dl matfløte
  • 2 kylling buljongterninger
  • 2 hvitløksfedd
  • 300 g falukorv
  • ¼ Litt cayennepepper
  • Eventuelt salt, sort pepper
  • Ferske eller frosne aromatiske urter

 

Mettende pølsesuppe med makaroni

En god rett som minner om stroganoff. Perfekt å lage når en har pastarester liggende. Bland den sammen med pølsene. Håper det smaker!

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Kok pastaen, tomater, vann, fløte, buljongterninger og finrevet eller knust hvitløk

2. Tilsett pasta og kok den i henhold til tiden på pakken.

3. Skjær pølsen i skiver. Stekes lett og legg pølsebitene i suppen når det gjenstår et par minutter igjen av koketiden.

4. Smak til med cayenne pepper, eventuelt salt og pepper. Legg også til noen opphakkede aromatiske urter.