Ingredienser

2 voksne og 3 barn

  • 340 g (ca 5 ½ dl) Sopps makaroni fullkorn
  • 400 g kyllingfilet
  • 200 g grønne erter
  • 2 paprika
  • 5 ss grønn pesto
  • smør / olje til steking
  • salt og svartpepper
Voksen vri på slutten:
  • 1 dl revet parmesan
  • olivenolje

 

Makaroni med kylling, pesto og erter. Eller en pesto pastarett med kylling og parmesan.

En enkel og velsmakende pastarett med grillet kylling, pesto og erter som tilbehør. Bland pestoen med pastaen for en rett for de voksne, og smak til med parmesan for en fyldigere og mer spennede smak på pastaen!

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Begynn barnas variant slik: Kok makaroni, la vannet renne av og ha i en klatt med smør, hold den varm.

2. Varm smør eller olje i en stekepanne over middels varme og stek kyllingfiletene på begge sider til de er gjennomstekt. Tilsett salt og pepper.

3. Strimle paprika. Kok ertene raskt i lettsaltet vann til de er helt grønne. Skjær opp kyllingen i centimetertykke skiver. Server makaroni og kylling med paprika og erter, Ha litt pesto på siden.  

4. Voksen varianten: legg vekk halvparten av kyllingen og de kokte makaroniene som beskrevet i oppskriten ovenfor.

5. Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme og stek 1 skivet paprika og 150 gram erter.

6. Legg i makaronien og tilsett 3 ss pesto, bland godt. Legg i kyllingen. Server med parmesanost, olivenolje og sort pepper.