Linguine med laks, erter, sitron og parmesanost

Ingredienser

4 porsjoner

  • 450 g Sopps Linguine
  • 500 g laksefilet
  • 250 g grønne erter
  • 1 sitron
  • 50 g revet parmesan eller peccorinoost
  • Smør, til å steke i
  • Havsalt og svart pepper

Linguine med laks, erter, sitron og parmesanost

Spis mer laks til hverdags! Server med god linguine, grønne erter og presset sitron – avslutt med revet ost for ekstra god smak.

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Kok linguinen som anvist på pakken. Sett ovnen på 175°C.

2. Brun laksen i litt smør. Sett den så i ovnen i 7-10 min. Kok opp vann med salt og tilsett ertene, la dem koke i 2 min.

3. Server linguine med stekt laks, erter, revet ost og presset sitron. Strø over litt havsalt og svart pepper.