Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (9 dl) Sopps Bønnepaste Fusilli
  • 1 gul eller rød løk
  • 2 ss matolje
  • 200 g tomater
  • 1 brokkolihode
  • Salt og pepper
  • ½ - 1 dl basilikumblader

Marinad:

  • 1 bit fersk ingefær
  • 2 hvitløksfedd
  • 1-2 ss soyasaus
  • 2 ss søt chilisaus
  • 1 ss honning

 

Fusilli med svinekjøtt og basilikum

En nydelig pastarett med svinekjøtt og en asiatisk marinade med ingefær. Smaker godt med litt basilikum på toppen! prøv!

Hvordan forberede oppskriften (20 min):

1. Start med marinaden: Riv ingefær og hvitløk. Bland soyasaus, sweet chili og honning.

2. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

3. Strimle svinekjøttet og hakk løken, surr det raskt i olje.

4. Del brokkolien i små buketter og skjær tomatene i båter.

5. Ha i grønnsakene på slutten av stekingen. Hell over marinaden og bland i den nykokte pastaen. Krydre med salt og pepper, strø over bassilikum bladene på toppen.