Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g Sopps Fusilli Fullkornspasta
  • 250 g varmrøkt laks 
  • 150 g sukkererter
  • 2 dl frosne erter
  • 1 eple
  • 2 avokadoer
  • 65 g rød mangold salat (evt annen salat)
  • 50 g erteskudd (kan sløyfes)
  • 1 bunt dill
  • 0,75 dl rapsolje
  • salt og pepper

 

Pastasalat med varmrøkt laks og masse godt grønt

Hvis du har bestemt deg for å spise litt grønnere så er dette pastaen for deg. De friske grønne lekkerbiskene går perfekt sammen med den varmrøkte laksen.

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Kok pastaen i følge anvisningen på pakken.

2. Kok de frosne ertene i følge anvisningen på pakken. 

3. Finhakk dillen og bland med rapsoljen, tilsett salt og pepper etter smak.

4. Bland den nykokte pastaen med dilloljen og la det avkjøle. Spar litt av dilloljen til servering.

5. Skjær eplet og avokadoene i pene biter, strimle sukkerertene og del den varmrøkte laksen i mindre biter. 

6. Legg alle grønnsakene og frukten i en skål og bland alt med pastaen. Topp pastasalaten med laksebitene og risle over dilloljen. Pynt gjerne salaten med erteskudd og server med et godt brød. 

God appetitt!