Ingredienser

4 porsjoner

  • 340g (ca 10 dl) Sopps Fusilli fullkorn
  • 1 liten rødløk
  • 1 bit (ca 10 cm) purreløk
  • 2 st avokado
  • 4 st tomater
  • 20 g ruccolasalat
  • Ca 200 g fetaost

Dressing

  • ½–1 dl olivenolje
  • 30 g ruccolasalat
  • 1 liten knippe blandet krydder, for eksempel gressløk, koriander, basilikum
  • Salt
  • Pepper

 

Pastasalat med avokado og fetaost

Fersk pastasalat med kremet smak av avokado og fetaost.

Hvordan forberede oppskriften (20 minuter):

1. Kok pasta som anvist på forpakningen
2. Miks dressingen og bland den med lunken pasta. La det avkjøle. 
3. Skrell og skjær rødløken i tynne strimler. Skyll og finstrimle purreløken. Del tomatene og avokadoen i mindre biter. Bland alt i den kalde pastaen og tilsett ruccolasalaten
4. Bryt osten i mindre biter og strø over.