Ingredienser

4 porsjoner

  • 200 g Sopps Spaghetti
  • 1 liten rødløk
  • 1 liten grønn paprika
  • 50 g røkelaks
  • 1 dl tørr hvitvin/matlagingsvin
  • 4 ss rød pesto
  • 200 g blåskjell og krepsehaler (eller skalldyrmiks)
  • 1 krm salt
  • svart pepper
  • 4 ark bakepapir

 

Luksuriøse pastapakker med skalldyr

Enkle, men eksklusive pakker med havets delikatesser.

Hvordan forberede oppskriften (30 minutter):

1. Varm ovnen til 200°C.

2. Klipp til fire kvadrater av bakepapir, 30 x 30 cm.

3. Skjær løk, paprika og laks i fine strimler. Kok pastaen. Bland vin og pesto. Rør det forsiktig inn sammen med løk, paprika, laks og skalldyr. Krydre med salt og pepper.

4. Fordel blandingen på papirarkene. Pensle vann på kantene av papirarkene og brett dem over fyllet. Vri sammen papiret slik at pakkene blir ordentlig lukket.

5. Sett pakkene på en bakeplate og varm dem ca. 15 minutter. La hver og én åpne sin egen pakke.